Plastová okna a dveře

Plast je nejpoužívanější materiál používaný v Česku na výrobu oken. Při volbě oken bývá na prvním místě skvělý poměr ceny a výkonu a pak také
vynikající tepelně-izolační vlastnosti plastu. S efektivní tepelnou izolací lze uspořit značnou část výdajů. Plastová okna od ALUWINDOW se díky svému atraktivnímu designu hodí pro použití u rodinných domů i průmyslových objektů a zaručují skvělou akustickou a tepelnou izolaci, a proto jsou vhodná i pro pasivní a nízkoenergetické domy.

 

S okny Schüco Living zůstává rušivý hluk venku. Plastový okenní systém a technologie těsnění EPDM, kombinované se zasklením izolujícím zvuk, zajišťují znamenitou protihlukovou ochranu do 47 dB.

Konec se zatuchlými místnostmi, nedostatkem kyslíku nebo tvorbou plísně kvůli nedostatečnému větrání. Neboť s Schüco Living větrají nyní Vaše okna zcela sama: Tak zajišťuje například motorově poháněný ventilační systém Schüco VentoTherm neustálou výměnu vzduchu při zavřeném okně a nabízí díky zabudovanému pylovému filtru alergikům možnost volně dýchat.

Okna a dveře VEKA jsou revolučním řešením splňujícím nejvyšší požadavky pro energeticky úsporné nebo pasivní domy. Dokonalé termoizolační parametry tato okna získávají díky použití řady postupů, jejichž cílem je zvýšení efektivity tepelné a akustické izolace.

Okna Veka zajišťují nejen dokonalou tepelnou izolaci, ale jsou také designovým prvkem domu. Rámy a křídla poskytují široký rozsah možností tvorby elegantních i moderních oken obohacených o velká zasklení, která ideálně rozjasní každý interiér.